Google Maps in Custom Tabs

Home Page Forums WooCommerce Custom Tabs Google Maps in Custom Tabs

This topic contains 4 replies, has 3 voices, and was last updated by  john9871j 7 months, 4 weeks ago.

Viewing 5 posts - 1 through 5 (of 5 total)
  • Author
    Posts
  • #1271

    Bas
    Participant

    Hi,

    When I put a shortcode for google maps in a custom tab, only a corner of the map appears. See attached photo for example.
    How can I get a full working map in a custom tab?

    K.r. Bas

    Attachments:
    You must be logged in to view attached files.
    #1274

    Bas
    Participant

    To be more clear. It is not working in a second tab, in a primary tab it works fine.

    #1287

    WebshopLogic
    Keymaster

    Hi Bas!

    We can reproduce this strange behavior with Chrome, but it seems that the problem is not in our plugin.
    It is very interesting, because if you open Chrome console (ctrl + shift + j), and then reload the page while the console is opened, it is works perfectly!
    However if you does not open Chrome console, at the time of page loading, but later open it, then the problem occurs again, and on the console Failed to load resource: net::ERR_CACHE_MISS error messages appears.
    We have seen this error in forums, and most of the forums said it is a Chrome issue, and unfortunately we have not found any solution what we can do to resolve this problem behavior.
    Trying it with FireFox, it works perfectly.

    It can be important that product tab handling is part of WooCommerce, some WooCommerce JavaScripts display the tab content when you click on a tab. Our plugin does only the configuration of tabs, and WooCommerce displays it.
    I suppose that, if would be a solution in WordPress and plugin side (and not in browser side), then it would concern the WooCommerce tab handling JavaScripts, so WooCommerce could made some changes.

    Unfortunately at this moment we cold not solve this problem, because the problem is not in our plugin.
    If you can not use the plugin because of this problem, please write a mail to info@webshoplogic.com to consult what would be the best option for you.

    Best Regards,
    Peter Rath
    WebshopLogic

    #5437

    john9871j
    Participant

    I am Having ERR_CACHE_MISS Problem in my PC.

    #5438

    john9871j
    Participant

    Here’s the mail I got recently when I get this problem again
    It sounds like the issue is specific to the website you are using. – I would mention it to whoever maintains your work site.

    It may be worth checking if you have any add-ons installed in IE or Chrome and try disabling them.
    ERR_CACHE_MISS – Solutions Encyclopedia

Viewing 5 posts - 1 through 5 (of 5 total)

You must be logged in to reply to this topic.